Openingstijden
Gesloten - Gaat morgen open om 08:30
donderdag08:30 - 17:30
vrijdag08:30 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandag08:30 - 17:30
dinsdag08:30 - 17:30
woensdag08:30 - 17:30

Over Aannemersbedrijf Jumelet

Aannemersbedrijf Jumelet heeft alles onder één dak m.b.t. bouw en installatie en is erkend door Bouwgarant en InstallQ. Dit heeft een aantal voordelen voor het bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling. Zij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren. 

Het bedrijf beschikt over een goede organisatie en een vakkundig team medewerkers. De bedrijfsauto's zijn uitgerust met de juiste gereedschappen. Zij kunnen u snel van dienst zijn.

De werkzaamheden worden op gepaste wijze begeleid. U bent daardoor altijd op de hoogte van de vorderingen tijdens het bouwproces. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd. Alle werkzaamheden zijn gedekt door een Constructie All Risk (CAR) verzekering.

Kortom een veelzijdig bedrijf met enthousiaste medewerkers voor het vervangen van een slot tot het installeren van zonnepanelen.


Deel deze pagina: