Zucht, Blue Monday

17 januari 2021

De gezellige dagen zijn al een tijdje achter de rug, de kans is groot dat je goede voornemens inmiddels zijn mislukt, de dagen zijn nog steeds donker en grauw en vakantie, tsja, dat is op dit moment een gevalletje ver-weg-van-mijn-bed-show. Vandaag is het officieel de treurigste dag van het jaar: Blue Monday. De derde maandag van januari waarop de meeste mensen zich een tikje down voelen. En of je deze dag nu met een knipoog bekijkt of er echt last van hebt, wij geven je 3 tips om van deze maandag een topmaandag te maken.

Kom maar op met die zon
Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben zin in de lente. En yes, dan stijgt de behoefte aan wat verandering in en rondom het huis. Adresjes die je hierbij perfect kunnen helpen? Duivelands MeubelhuisMagnolia, DecoflorallAmpersantPrima Ooms & 3S. En goed nieuws, ze zijn allemaal online en telefonisch te bereiken. Handig!

In ‘t nieuw
Is je kledingkast eigenlijk wel toe aan een update? Laat je dan eens inspireren door de leuke en hippe meiden van Magnifiek. Hoe? Door te struinen op hun nieuwe webshop www.forfashionlovers.nl/, een kijkje te nemen op hun socials of meteen een berichtje te sturen voor wat fijn advies. Want laten we eerlijk zijn, van een nieuwe outfit worden we allemaal blij toch?

Tijd voor zoet
Zei iemand cheat day? Bak je favoriete taart, koek of een andere guilty pleasure. Bij market plaza hebben ze genoeg keus. Wat dacht je van brownies met salted caramel, een heerlijke appel-kaneeltaart of een frisse wolkentaart? Lekker voor vanavond op de bank tijdens je favoriete serie. Ohja, vergeet niet te genieten en heb achteraf geen schuldgevoel. Vandaag mag alles.

Laat je ons weten hoe jij deze Blue Monday goed door komt? Tips zijn welkom.❤️


Deel deze pagina: