Yes, het is herfstvakantie!

16 oktober 2020

Vakantie, fijn! Maar wat ga je doen tijdens deze vaak regenachtige week? Met deze dosis aan tips die je samen met je zoon of dochter kan doen zorgen wij ervoor dat de verveling tijdens de vakantie niet toeslaat en deze vakantie een van de gezelligste vakanties ooit wordt. Kom maar op met wat ouder-kind-tijd.

1. Laat de creabea in je los
Niets is zo gezellig dan op een sombere dag samen met je zoon of dochter iets in elkaar te knutselen. Zoek op internet wat inspiratie op en shop samen de benodigdheden bij elkaar bij Koekeloere of 3S. Veel knutselplezier!

2. Herfstupdate
Kan de slaapkamer van je kind(eren) wel een update gebruiken? Ga voor een leuke plate voor op bed, een groen plantje voor in de vensterbank of een leuke spiegel voor aan de muur. Kleine aanpassingen zullen, zeker voor je zoon of dochter, aanvoelen als iets groots. En hoe leuk is het om dit samen uit te zoeken? Bij Magnolia, Ampersant of Prima Ooms zal je zeker slagen. Dus hup, shoppen maar en steun die lokale ondernemer!

3. Stap terug in de tijd
Een uitstapje maken? Neem dan eens een bezoekje aan Brusea. En nee, verwacht hier geen saai museum. Hier neem je een onvergetelijke reis door de tijd waarin je kennis maakt met de geschiedenis van Bru. Van alles van de visserij en een kijkje in het authentieke ‘Vissersuusje’ tot een fotospeurtocht door het museum en het bakken van echte Zeeuwse Bolussen. Een ding is zeker: hier gaan jullie je niet vervelen.

4. Voor de zoetekauwen
Tijdens de vakantie mag er wel wat extra gesnoept worden. En hoe leuk en lekker is het om je eigen gebakken creatie op te eten. Bij Market Plaza heb je een ruime keus aan bak pakketten, accessoires en overige benodigdheden. Ga jij voor boerencake, appel kruimeltaart, brownie of een bananenbrood? Ohja, vergeet je creatie niet af te maken met een lekkere topping. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Oudhollandse snoep van De Snoeperij als finishing touch? Zo maak je er een extra feestje van!

Wij zijn erg benieuwd naar jullie planning deze herfstvakantie. Heb je nog andere tips of ga je aan de slag met een van de bovenstaande ideeën? Laat het ons vooral weten, we zijn erg benieuwd!


Deel deze pagina: