Wat te doen in Bruinisse deel 2

29 juli 2021

Zeg je Bru, dan zeg je mosselen, de schitterende jachthaven en de vele toeristen in de zomer. En dat laatste, dat is precies waarvoor we deze blog hebben geschreven. Want of je nu toerist bent in eigen dorp, eigen land of buitenland, in Bruinisse valt er deze zomer genoeg te beleven. Wij geven je een leuke lijst met things to do in deze vakantieperiode: wat te doen in Bruinisse – deel 2 .

Aqua Delta
Of je er nu een (mid)week verblijft of een middagje heengaat, op Vakantiepark Aquadelta is er altijd wat te beleven. Zo kun je er een balletje slaan op de tennis- of squashbaan, kun je je bowling skills showen op de bowlingbaan, trek je baantjes in het overdekte zwembad of midgetgolf je er op los op jawel, de midgetgolfbaan. En wist je dat je op dit vakantiepark de eerste virtual reality zone van Zeeland vindt? Door het 3D-effect van de speciale bril kom je in bijzondere werelden terecht. Zwem tussen walvissen, beklim de Mount Everest of race in een Formule 1 wagen over een circuit. Niets is te gek!

Liever de omgeving verkennen? Huur dan eens een bolderwagen, (elektrische) fiets, skelter of e-chopper. Eén ding is zeker: op en rond dit vakantiepark hoef je je geen minuut te vervelen.

Jachthaven Bruinisse
Ben je een echte waterrat? Dan is Jachthaven Bruinisse waar je moet zijn. Op deze moderne jachthaven vind je onder andere Aqua Vitesse. Hier hebben ze leuke activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je van suppen op het Grevelingenmeer of een kanotocht naar een van de eilandjes in de buurt? En voor de minder avontuurlijke waterratten verhuren ze hier ook sloepen, valken of een kleine kajuitboot. Kom maar op met die vakantie vibes!

Liever met beide benen aan wal blijven? Ga dan eens naar het zwemparadijs in het hart van de jachthaven. In dit zoetwater zwem- en speelbad gaat het hart van ieder kind sneller kloppen. Het grote pluspunt aan dit zwemparadijs? Het is zo gelegen dat ouders genoeg te doen hebben terwijl ze een oogje in het zeil kunnen houden. Wat dacht je van een bakje koffie op de veranda van SuperBru, een boek lezen op een van de vele bankjes óf een koel drankje drinken op het terras van Brasserie Sailor’s Inn? Sounds like a plan.

Golfclub Grevelingenhout
Op zoek naar een origineel uitje? Trommel dan je vrienden, familie of collega’s op voor een golfclinic bij Golfclub Grevelingenhout. Hier leer je de basistechnieken van de mooie sport kennen en uitvoeren. Mocht je de basistechnieken al onder de knie hebben maar nog meer willen leren? Dan kun je een masterclass aanvragen. De masterclasses zijn speciaal voor deelnemers die wel bekend zijn met de golfsport, maar nog geen handicap hebben of hun handicap willen verbeteren. Zien we je daar?

Het eerste deel nog niet gelezen? Check hem hier. Welke to do streep jij deze zomer als eerste af?

Meer informatie? Volg ons op Instagram of Facebook.


Deel deze pagina: