Van den Ouden Makelaardij

27 mei 2019

Wat ooit begon in een garage aan huis is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een kantoor in Bruinisse en Heinkenszand. We hebben het natuurlijk over Van den Ouden Makelaardij, een familiebedrijf dat gerund wordt door vader Ab (61) en zoon Niels (34). Wij spraken af met ze. 

Wanneer en hoe ben je ooit gestart, Ab?
Pfoe, dat is inmiddels alweer 20 jaar geleden. In mijn garage, haha. Voordat ik daar begon, heb ik eerst ervaring opgedaan bij een ander makelaarskantoor in Zierikzee. Al snel merkte ik dat ik het voor mezelf wilde gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon met een portefeuille van slechts een aantal woningen en dat aantal is inmiddels uitgegroeid tot gemiddeld 100 verkoopopdrachten.

Niels, wanneer ben jij erbij gesprongen?
Dat was zo’n 7 jaar later. Vanuit mijn opleiding bank- en verzekeringen ben ik begonnen als binnendienstmedewerker op het kantoor in Bruinisse. Vanuit die functie ben ik doorgegroeid naar een buitendienstfunctie en ben ik nu al ruim 5 jaar actief als makelaar.

Welke diensten bieden jullie precies aan?
Wij bemiddelen in verkoop, aankoop en taxaties van woningen. Dit doen wij in de gebieden Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Oost-Flakkee.

Wat is het allerbelangrijkst voor jullie?
Een tevreden klant. Dat is iets waar je het uiteindelijk altijd voor doet natuurlijk. Door klanttevredenheid als een van de belangrijkste pijlers in de organisatie te zien, hopen we nog jaren door te kunnen als familiebedrijf. Zelfs in deze snel veranderende wereld. Natuurlijk gaan we mee met de digitalisering, maar we geloven ook dat de makelaardij een mensenvak zal blijven en dat persoonlijk contact juist fijn is.


Deel deze pagina: