Vaderdag-paniek? Deze cadeaus scoor je gewoon op je eigen dorp

16 juni 2020

Aanstaande zondag is het Vaderdag en dus begint de tijd voor het kopen van een cadeau toch wel een klein beetje te dringen. Gelukkig hebben wij de 7 beste cadeaus voor je op een rij gezet. Zo hoef je zelf alleen nog maar te kiezen en kopen. Ideaal, toch?

 1. Voor de vader die ‘m puur of on the rocks drinkt
  Kan die ouweheer genieten van een mooie cognac? Dan gaat hij hoe dan ook blij zijn met een mooie fles V.S., V.S.O.P. of X.O. Heb je geen idee wat deze afkortingen betekenen? Kijk dan van tevoren even welke fles er nu bij ‘m thuis staat en laat je adviseren door de medewerkers van Gall & Gall.
 2. Voor de vader die graag achter de barbecue staat
  Mannen en een barbecue, het blijft een top combi. Van stoere schorten tot een heuse messenset en van een spiksplinternieuwe zoutmolen tot een vleesthermometer. Deze vader maak je met alles wat ook maar iets met barbecue te maken heeft meer dan blij. Tip: loop hiervoor even binnen bij Prima Ooms.
 3. Voor de vader met een zwak voor zijn auto
  Schuilt in jouw vader nog altijd dat kleine jongetje dat maar geen genoeg van auto’s krijgt? En zeker niet van zijn eigen auto, want dat blijft natuurlijk de allermooiste. Mits die vies is. Dan moet er worden gepoetst. En dat poetsen doe je met de beste producten, zoals de autoshampoo en -wax van Mequiar’s. Verkrijgbaar bij Autofirst Garage Markus.
 4. Voor de vader die altijd ‘ja’ zegt tegen een biertje
  Struin langs de schappen met speciaal bier bij Albert Heijnen sla genoeg in om zelf een leuke proeverij te organiseren. Wat lekkere snacks en hapjes erbij en het proeven kan beginnen!
 5. Voor de vader die alles heeft
  Voor jou helemaal geen paniek, want voor deze vader hoeft er helemaal niet geshopt te worden. Met deze vader ga je namelijk samen op pad. Van een ijsje eten bij Johnny’stot rosé drinken op het terras van Brasserie de Sailor’s Innen van kibbeling van BRU 17 voor lunch tot een coronaproof diner bij Restaurant de Meeuw.
 6. Voor de vader die graag een balletje slaat
  Stapt jouw vader elke week in de auto richting de golfbaan? Ga dat dan een middagje met hem doen. Zo is hij een keer met een ander gezelschap op de baan, ontdek jij waarom dat golfen nu zo leuk is én kun je eindelijk eens in zo’n golfcar rijden. Kijk op de website van Golfclub Grevelingenhoutvoor meer info.
 7. Voor de vader die meer leest dan de ochtendkrant
  Op het strand in het buitenland óf toch lekker in de tuin, een boek is altijd goed. En nu de vakantieperiode voor de deur staat, is de kans groot dat el padre meer tijd heeft voor een interessante biografie, spannende thriller óf boek over de oorlog. Lena’s Tabakshopis de plek waar je moet zijn voor dit cadeau!

Hup, spring op die fiets en koop het beste cadeau voor di papa! Veel plezier met geven.


Deel deze pagina: