Terugblik ALV mei 2019

10 juni 2019

Maandag 20 mei was het weer tijd voor onze algemene ledenvergadering. En eerlijk is eerlijk, dat is toch altijd weer even spannend voor het bestuur. Wat moeten we dit keer uit de kast trekken om het aantrekkelijk te maken voor onze leden? Moeten we na het succes van de vorige keer weer een spreker uitnodigen? Maar wie? En kan diegene naar Bru komen voor een betaalbaar bedrag? Zomaar een aantal vragen die bij ons door het hoofd spookten. Gelukkig kwam er al snel een naam naar boven: Marianne van Kooplust. Na een paar belletjes en mailtjes was het geregeld, ze stond open voor het geven van een leerzame en leuke presentatie.

Het is rond 19.15 uur en we wachten de leden op met een glaasje bubbels in de kantine van de Vanger. We houden met z’n allen de moed in, misschien zijn ze gewoon wat later. Maar helaas, het is 19.30 uur geweest en we hebben 17 leden verwelkomt. Dat betekent dat 29 ondernemers wat anders hadden te doen deze avond.

Na de opening, het doornemen van de ingekomen stukken en financiën start Marianne met haar presentatie. Hierin gaf ze verschillende leuke voorbeelden en tips voor ondernemers, zowel voor nu als voor in de toekomst. Haar enorm inspirerende woorden duurde een klein half uurtje. Daarna was het tijd voor nog een afsluitend drankje aan de bar en konden we als bestuur toch terugkijken op een geslaagde avond.

Toch is er nog een ding, want we zijn op zoek naar tips. Tips om de vergaderingen aantrekkelijker te maken voor jullie. Zodat we meer leden op deze avonden kunnen zien en spreken en kunnen toewerken naar een wij-gevoel. Input hiervoor kan gemaild worden naar ondernemersvereniging@bru.nu.


Deel deze pagina: