Sprankelend de feestdagen door

10 december 2021

Nu Sinterklaas al lang en breed weer in Spanje zit, de kerstbomen nu écht overal staan en steeds meer Bruse huizen versierd zijn met gezellige lichtjes, is het hoog tijd om na te denken over de kerstdagen. Want dat het dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen kerst wordt met een groot gezelschap, neemt natuurlijk niet weg dat er uitgepakt kan worden. Wij geven je in deze blog fashionable, smakelijke én decoratieve tips voor een geslaagde kerst.

It’s the season to sparkle
Deze maand is hét moment om uit te pakken met je outfit. En daar weten de dames van Magnifiek wel raad mee. De winkel hangt vol met glitters, pailletten en comfortabele maar feestelijke outfits. En mocht je nog een leuke outfit van vorig jaar in de kast hebben hangen, dan ben je hier ook aan het juiste adres om hem op te pimpen met wat accessoires of een leuke schoen. Geslaagd? Loop dan door naar Splash baby- en kindermode. Hier hebben ze de meest leuke, schattige en feestelijke outfits voor je zoon, dochter, neefje of nichtje.

All I want for Christmas is… food
Serveer je dit jaar een driegangenmenu of ga je voor makkelijk en verblijd je je gasten met een gezellige gourmetavond? Wat je ook kiest, Market Plaza is het adres waar je moet zijn. Enne, vergeet je bij het verlaten van de winkel geen pitstop te maken bij de Gall&Gall? Ze hebben hier een mooie selectie aan wijnen die je kerstdiner compleet maakt.

De perfecte afsluiter
Hoeveel je ook eet, er is altijd plaats voor een dessert, toch? En mocht je op dat moment ietwat twijfelen, dan haalt een ijstaart van IJssalon Heaven IJscream je wel over de streep. Van een klassieke monchou en ijsbonbon tot de vanille/mocca hazelnootschuim bombe en Tiramisû/puré chocolade bombe. Bij ons loopt het water in de mond.

Gemak dient de mens
We hoeven je niet te vertellen dat onze lokale ondernemers deze maand wel wat steun kunnen gebruiken. Kies daarom voor een thuis diner van Restaurant de Meeuw, bestel het kerst thuismenu van Bru 17 of de heerlijke kerstbrunchbox óf kerstdinerbox van Petit Kitchen en Bar. Scheelt jou weer heel veel tijd, stress en moeite.

Het ultieme kerstgevoel
We weten niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons komen de kerstkriebels pas echt bij het zien van de vele lampjes, kaarsen en andere kerstversieringen. Winkels als Prima Ooms, 3S/De Bruse Bazaar en Koekeloere zijn gevuld met de leukste kerstversiering die van jouw huis een gezellig kersttafereel maken. Zeker even langsgaan dus!

Namens Ondernemersvereniging Bruinisse wensen wij jullie allemaal fijne dagen!


Deel deze pagina: