Ladies Day & Night

16 februari 2019

Afgelopen vrijdag (15 februari 2019) organiseerden Magnifiek, ‘t Veerhuis en Bru17 alweer voor de zevende keer de Ladies Day & Night. Bru Puur Karakter was erbij en we kunnen je vertellen: dat was een modieus, smakelijk én gezellig feest. 

Tientallen vrouwen lieten zich afgelopen vrijdag in de watten leggen door drie van onze Bruse ondernemers. Zo werden ze verwend met een heerlijke lunch óf diner bij Bru17. En zeg je Bru17, dan zeg je: heerlijkheden uit de zee van dichtbij. Nadat alle buikjes rond waren gegeten, werden de vrouwen in een prachtige, lichtblauwe auto vervoerd naar het tweede walhalla van de dag: Magnifiek. Hier werd iedereen ontvangen met een feestelijke cocktail en werden natuurlijk de laatste trends, leukste modenieuwtjes en snelste tips op het gebied van mode, accessoires, sieraden en beauty met iedereen gedeeld. Een droom van iedere vrouw!

Bru17 & Magnifiek

 width=

Nadat iedereen was uitgeshopt en gegeten, was het rond 21:00 uur tijd voor een gezellig feest in Café ’t Veerhuis. En we kunnen je vertellen, een feest, dat was het. De altijd gezellige Billy’s zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer gingen, de glaasjes bubbels vloeiden rijkelijk en de sfeer was op en top.

Kortom, op naar editie 8!


Deel deze pagina: