Jouw bucketlist deze herfst

22 september 2021

Alhoewel ons gevoel zegt dat de zomer nog moet komen, moeten we er toch aan geloven: de herfst is begonnen. En of je daar nu stiekem een hekel aan hebt of een echt herfstpersoon bent, wij geven je een leuke bucketlist voor deze periode.

Heel Holland bakt
Iedereen houdt van de lekkere geur van versgebakken koekjes, toch? Reden genoeg om deze herfst eens gezellig aan de bak te gaan. Experimenteer met typische herfstproducten – appel, wortel, pompoen of speculaas – en laat iedereen meegenieten. Alle ingrediënten voor een middagje bakken vind je natuurlijk bij Market Plaza!

Opgeruimd staat netjes
De dagen worden korter, de lucht donkerder, de wind kouder en de temperatuur zakt alsmaar meer. Hoog tijd om alle zomeraccessoires op te bergen en deze in te ruilen voor kaarsen, kussens en plaids in warme herfstkleuren. Met slechts een paar kleine aanpassingen krijgt jouw huis in een mum van tijd een knusse en gezellige uitstraling. Adresjes die je hierbij perfect kunnen helpen? Duivelands Meubelhuis, Decoflorall, Ampersant, Prima Ooms & 3S.

Hi sweater weather
Luchtige topjes worden ingeruild voor dikke truien, teenslippers maken plaats voor laarzen en de kapstok hangt opeens vol met dikke jassen. Je kledingkast vraagt ook om een flinke verandering in deze tijd. Hoog tijd dus om langs Magnifiek te gaan en de te leuke nieuwe collectie te shoppen!

Een frisse neus halen
Ook al is het aanlokkelijker om binnen te blijven, een frisse neus halen is in de herfstperiode belangrijk. En laten we eerlijk zijn: de natuur is in de herfst op zijn mooist. Ga er dus op uit en wandel eens door Roompot Vakantiepark Aquadelta. Ook leuk voor kids, omdat er genoeg speeltuintjes te vinden zijn.

Crea bea
Niets zo gezellig dan op een sombere dag iets in elkaar knutselen! Zoek op internet naar inspiratie en shop de benodigdheden bij elkaar bij Koekeloere, 3S of Decoflorall. Veel knutselplezier!

Duik in de historie
Heb je weleens een bezoek gebracht aan Brusea? Hier maak je een onvergetelijke reis door de tijd waarin je kennismaakt met de geschiedenis van Bru. Van een kijkje in het authentieke Vissersuusje tot een fotospeurtocht door het museum. Een bezoek aan Brusea is altijd een goed idee! Ook op regenachtige dagen.

Zo zie je maar, de herfst is zo erg nog niet. Heb je nog een goede tip voor ons om van de herfst een feestje te maken? Laat het ons weten in een reactie hieronder.


Deel deze pagina: