Hoera, de scholen gaan weer beginnen!

13 augustus 2020

De zomer loopt ten einde (of is ‘ie nou net begonnen?), de wekker staat weer vroeg, de kinderen kunnen niet wachten om hun vriendjes en vriendinnetjes weer te zien en de nieuwe leraar of lerares te ontmoeten. Alhoewel… Die eerste dagen zijn vaak toch best spannend. Hoog tijd om je zoon of dochter eens flink in de watten te leggen, zodat die spanning wat verdwijnt.

Een goed begin is het halve werk
Bij een nieuw schooljaar hoort een goed gevulde (nieuwe) etui. Wat hier zeker in gaat? Pennen, potloden, markeerstiften, gummetjes en een puntenslijper. Gaat je kind naar de middelbare school? Dan mag een rekenmachine, liniaal of geodriehoek, schaar, usb-stick en een passer zeker niet ontbreken.

En dat niet alleen, want bij een middelbare school hoort huiswerk en boeken en dus een agenda, kaftpapier, schriften én tip van ons: etiketten! Zo kan je zoon of dochter alle spullen voor een bepaald vak snel bij elkaar vinden. Adresjes waar je deze schoolspullen shopt, zijn: Koekeloere3S en Lena’s Tabakshop.

Dat zal lekker smaken
Luncht jouw zoon of dochter op school? Bij Market Plaza en Prima Ooms vind je leuke (en praktische) broodtrommels en drinkflessen die het lunchmoment een waar feestje maken. Voor vershoudbakjes ben je hier ook aan het goede adres. Zo blijft alles lekker fris.

Veiligheid voorop
Fietsen naar school is een feestje. Het is leuk, gezond en duurzaam. Laat nu alvast de fiets van je kind(eren) checken bij Rijwielhandel Haeck, zodat je ze met een gerust hart op pad kunt sturen.

Dress to impress
Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuwe start en dat is natuurlijk een mooi excuus om nieuwe kleren te shoppen. Weet jij al precies hoe jouw back to school look eruit gaat zien of heb je nog no clue? Bij Magnifiek helpen ze je graag bij het kiezen van dé outfit. Voor de jongere kinderen is Splash dé winkel waar je heen moet. Ook daar helpen ze je bij het kiezen van een hippe én lekker zittende outfit.

Zeg maar ‘dag fijn vakantiegevoel’ en ‘hallo, ritme en regelmaat!’. Wij wensen alle kinderen veel succes met het nieuwe schooljaar. Toi, toi, toi.


Deel deze pagina: