Hier doe je de beste inspiratie op voor al je Sinterklaascadeautjes.

11 november 2020

We hoeven je niet te vertellen dat het jaar 2020 een bizar gek jaar is. Ook voor Sinterklaas en zijn Pieten. Geen grote intocht in Bruinisse en geen pakjesavond met de hele familie. Maar natuurlijk mag dit de pret niet drukken en gaan we er hoe dan ook een onvergetelijk (klein) feestje van maken. Klaar voor wat voorpret? Wij geven je de tips waar je moet zijn voor het uitkiezen van de allerleukste cadeautjes.

#1. Koekeloere
De winkel waar ieder kind blij van wordt? Dat is toch wel echt Koekeloere. Niet zo gek, want bij Koekeloere slagen Sint en Piet ook altijd voor alle jongens en meiden. Van knutselspullen tot (puzzel)boekjes en van zachte knuffels tot stoere bouwsets. En liefhebbers van onder andere TOPModel, Lego en Bobi opgelet: je bent bij Koekeloere aan het juiste adres.

#2. Splash
Wisten jullie dat Sinterklaas best gevoel voor mode heeft? Maar dat zit eigenlijk niet in hem hoor. Dat heeft hij te danken aan de meiden van Splash. Bij een bezoek aan deze leuke kledingwinkel wordt hij bijgepraat over de laatste trends en zoekt hij samen met ze de leukste dingen voor je uit. Of het nou gaat om een mooie jurk of een stoere pet, de Pieten sjouwen hier altijd tassen vol kleding weg.

#3. 3-S / De Bruse Bazaar
Waar Sint en Piet niet alleen voor jong, maar ook zeker voor oud slagen, is 3S / De Bruse Bazaar. Hier hebben ze werkelijk waar alles. Of nouja, bijna alles dan. Hier kopen Sint en Piet ieder jaar de leukste boeken, puzzels, poppen, barbies, knutselspullen en buitenspeelgoed. We kunnen nog veel meer opnoemen, maar wij zouden zeggen: snuffel eens door de winkel en wij kunnen je verzekeren dat je met iets leuks naar buiten stapt.

#4. De Snoeperij
Zijdebonbons, stroopsoldaatjes, duobielsjes, Ulevelle, scheldedrop of heerlijke, kleverige toffees. Van deze snoepjes loopt bij de oude Sint het water in de mond. Omdat jij ze waarschijnlijk niet allemaal kent, maar wel een enorme snoepliefhebber bent, wilt Sinterklaas deze je graag laten proeven. Ga eens bij De Snoeperij kijken welke snoepjes jij zou willen proberen en schrijf ze op je verlanglijstje. Wie weet geeft Sinterklaas deze aan jou tijdens pakjesavond. Dat zou nog eens leuk zijn, toch?

#5. Lena’s Tabakshop
Een bezoekje aan Lena’s Tabakshop staat bij Sint en Piet hoog in de lijst. Hier slagen ze altijd voor de leukste, spannendste of leerzaamste boeken en tijdschriften. En voor de wat oudere kinderen shopt hij hier jaarlijks honderden December Kalenders. Wist je trouwens dat je de prijs die je daarmee wint, moet delen met Sinterklaas? 😉

#6. Market Plaza
Voor alle toekomstige koks en bakkers kloppen Sint en Piet bij Market Plaza aan. Van taartenbakkers tot toekomstige sterrenchefs. Ook al is het even zoeken in de vernieuwde Albert Heijn, Sint en Piet weten er wel raad mee. En wanneer ze dan toch hier zijn, lopen ze ook langs de Etos. Dit vindt Sinterklaas dé plek voor alle meisjes-meisjes. Wat dacht je van de leuke elastieken, speldjes, bruisballen en toilettassen?

Sinterklaas en zijn Pieten weten in Bruinisse altijd te slagen. Ga eens langs bij de winkels en schrijf al je favorieten op, zodat ook Sinterklaas de lokale Bruse ondernemers kan supporten.


Deel deze pagina: