Herfstdip? Zeker niet!

22 september 2020

De dagen worden korter, de lucht wordt grijzer, de wind wordt kouder en de temperatuur zakt alsmaar meer. We moeten er toch echt aan geloven. De herfst is vandaag officieel begonnen. Heb je bij de gedachte alleen al last van een herfstdip? Herkenbaar, maar nergens voor nodig. Want met deze dosis aan inspiratie is dit hét moment om jezelf en je omgeving een metamorfose te geven. Zeker weten dat de herfst een knusse en gezellige bedoeling wordt.

De kleuren van de herfst
Hoog tijd om je huis eens flink op te beuren. En hier is echt niet het grote werk voor nodig. Wissel bijvoorbeeld je zomeraccessoires in voor kaarsen, kussens en dekentjes in herfstkleuren. In slechts een paar kleine aanpassingen heeft jouw huis in een mum van tijd een warme, knusse en gezellige uitstraling. Adresjes die je hierbij perfect kunnen helpen? Duivelands Meubelhuis, Decoflorall, Ampersant, Prima Ooms & 3S.

Geluk begint bij jezelf
En zo is het maar net. Verwen jezelf daarom eens met een warme en fashionable outfit van Magnifiek, gun jezelf een heerlijke behandeling bij Schoonheidssalon Mooi of ga voor een nieuw kapsel of kleurtje bij Haar ID of Haarsalon Bij Jenneke.

Quality time
Met jezelf. Ja, je leest het goed. Maak deze herfst eens wat tijd vrij voor jezelf. Kruip onder een dekentje op de bank, leg je telefoon weg en lees een spannend boek of blader door je favoriete tijdschrift. Allemaal verkrijgbaar bij Lena’s Tabakshop. Geniet!

De haard mag weer aan
En dat betekent een en al gezelligheid met je gezin, vrienden en familie. Bijpraten met je moeder met een heerlijke kop (herfst)thee en met je zoon of dochter genieten van chocolademelk met slagroom. Of ga je liever voor een rode wijn met partner of een lekker herfstbiertje met een goede vriend? Bij Market Plaza heb je genoeg keus voor een geslaagde middag of avond.

Wij moeten bekennen, de herfst is helemaal niet zo erg als het lijkt. Maak er een gezellige tijd van, want voor je het weet is het weer zomer ;-). Heb jij nog een goede tip om van de herfst een feestje te maken? Laat het ons weten in een reactie hieronder.


Deel deze pagina: