Hate it or love it: zo maak je er een leuke Valentijnsdag van

8 februari 2021

Zondag is het Valentijnsdag. De dag die we massaal ‘stom’ en ‘commercieel’ noemen, maar ook de dag waarop we stiekem heel blij worden van een leuke of lieve verrassing van of voor je geliefde. Mocht je nog geen idee hebben hoe je dat gaat doen? Dan hebben wij de leukste corona-proof opties voor je op een rij gezet. 

☀️ Wandelen
Een origineel uitstapje wordt wat lastig dit jaar, maar een activiteit dat nog steeds kan en mag, is: wandelen! En ook al zien we het zelf niet altijd meer, maar wij Bruenaren wonen prachtig. Wandel daarom eens met je geliefde door en rond het dorp. Tip: loop de fotoroute van Bru VerBeeld. De foto’s die je tegenkomt tijdens de route staan op dezelfde plaats waar ze jaren geleden zijn gemaakt. Een duidelijker beeld van vroeger en nu krijg je niet. De route is de perfecte manier om op een nostalgische, verassende en sportieve manier nog meer kennis van het dorp op te doen.

Opwarmen? Maak dan een stop bij Golfclub Grevelingenhout en trakteer je date op een warme kop chocolademelk, koffie of thee. Mmmm.

🍴 Thuis uit eten
Heb je de traditie om uit eten te gaan tijdens Valentijnsdag? Dit kan alsnog! Hoe? Door je woonkamer om te toveren tot restaurant. En nee, je hoeft hier niet uren voor in de keuken te gaan staan. De restaurants doen namelijk al het voorwerk. Wat dacht je van een pasta met Zeeuwse kokkels, een tarbot met gepofte groentes of een van de andere overheerlijke vers pakketten samengesteld door de koks van Bru 17?

En om het restaurantgevoel echt na te bootsen brengen Brasserie Sailor’s Inn een overheerlijk Valentijnsmenu en Restaurant de Meeuw een een-, twee- of driegangenmenu bij jou thuis. Zo hoef je geen seconde in de keuken te staan en is het halen van de drankjes bij @marketplaza het enige wat jij hoeft te doen.

🎁 Cadeautjes, cadeautjes en nog meer cadeautjes
Ja, bij Valentijnsdag horen cadeautjes. Verras je geliefde daarom met een cadeaubon van Magnifiek, Schoonheidssalon Mooi, Magnolia, Ampersant, HaarID of Bij Jenneke. En alle vrouwelijke lezers: dit betekent natuurlijk niet dat je man deze dag niets hoeft te krijgen hè ;-). Alle winkels zijn weer open voor afhaal en er is genoeg keus.

Enjoy! ❤️

 

 


Deel deze pagina: