Goede voornemens voor je bedrijf

5 januari 2022

Meer bewegen, minder snoepen, meer geld sparen. Privé kunnen we vaak genoeg goede voornemens opnoemen, maar zakelijk? Dat wordt vaak vergeten. Daarom helpen we je een handje met deze blog. Enne, vergeet het niet vóor 12 januari al te regelen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste voornemens voor die datum al de prullenbak ingaan. 😉

Veiligheid voorop
Kwam je er na een klein ongeluk op de werkvloer achter dat de helft in de verbandtrommel mist? Denk je er weleens over na om een AED aan te schaffen? Of telt jouw bedrijf een kleine groep of zelfs geen BHV’ers? Tijd om De Jonge Veiligheidsopleidingen in te schakelen! Hier kijken ze met liefde met je mee op het gebied van veiligheid, adviseren je over de juiste middelen, kunnen ze ook nog eens periodiek onderhoud voor je uitvoeren én geven ze verschillende cursussen. Zo weet je zeker dat het goed zit met de veiligheid op het werk.

Met een gerust gevoel naar huis
In bedrijfspanden staan vaak spullen met veel waarde. Dat dit interessant is voor inbrekers, hoeven we je niet te vertellen. Maar hoe fijn is het om met een gerust en veilig gevoel de deur achter je dicht te doen na een werkdag? Juist. HAK Beveiliging is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van beveiligingssystemen, toegangscontrole, inbraakpreventie en branddetectie. Een mond vol, maar het komt erop neer dat zij je van A tot Z helpen met een veilige omgeving op het werk. Van advies tot implementatie en van algehele verzorging tot het onderhoud.

De beste uitstraling
Wil je dat jouw organisatie of merk beleving uitstraalt, maar ook resultaat behaalt? Ontdek dan hoe Studio Arie van der Meer de vormgeving van jouw complete organisatie verzorgt. Van 3D-ontwerp en volledige kantoorinrichting tot belettering van bedrijfswagens, het ontwikkelen van jouw huisstijl of website en kleuradvies. In de stijl die jij zoekt, maken zij van jouw organisatie een ‘merk’ waar je trots op bent. Ze verzorgen het gehele proces en zorgen dat jij gezien en gevonden wordt.

Opvallen op social media
Vraag jij je weleens af hoe bedrijven het voor elkaar krijgen hun social mediakanalen op orde te hebben? Grote kans dat die bedrijven een keer bij LOT MEDIA hebben aangebeld, want de zusjes Padmos weten wel raad met social mediastrategieën. Ze weten bedrijfsverhalen en hun aanbod te vertalen in social content en dat loont. Goede, relevante content voor de doelgroep zorgt voor meer volgers, meer fans en uiteindelijk meer klanten. En dat is uiteindelijk wat ieder bedrijf wilt, toch? LOT Media is er voor iedere ondernemer die niet weet waar te beginnen, is begonnen maar waarbij het niet wil lukken óf voor degene die er gewoonweg geen tijd voor heeft. Dit doen ze onder andere door het beheren van social mediakanalen voor bedrijven, maar ook door ondernemers bij de hand te nemen in hun avontuur in social medialand door het geven van persoonlijke trainingen en vooral samen aan de slag te gaan.

Een fijne werkplek
Wil je een aanbouw realiseren? De kantine renoveren? Of de vergaderruimte voorzien van een prachtige kastenwand? Bouwbedrijf Mol staat hoe dan ook voor je klaar. Met hun jarenlange ervaring en gouden handen toveren zij ieder bedrijfspand om tot een paleisje waar het hele plaatje klopt. Tot in de kleinste details. En dat is precies wat Bouwbedrijf Mol kenmerkt. Of het nu gaat om een klein of groot project, nieuwbouw of renovatie, met of zonder spoed, Bouwbedrijf Mol denkt met je mee, kijkt met je mee en komt met een advies dat functioneel én aantrekkelijk is.

Je bedrijfspand aanpakken
Van nieuwbouw, verbouw, renovatie tot installatie. Met ruim 75 jaar ervaring heeft Aannemersbedrijf Jumelet alles onder één dak om jouw bedrijfspand tot een fijne plek te maken. Dit heeft een aantal voordelen voor het bedrijf, maar nog meer voor jou als opdrachtgever: Aannemersbedrijf Jumelet biedt één aanspreekpunt voor al je vragen en zorgt dat het installatiewerk goed wordt afgestemd op het gehele bedrijfspand. Gemak waar het bedrijf om bekend staat.

En, wat zijn jouw zakelijke goede voornemens?


Deel deze pagina: