Een tafeltje graag!

10 februari 2022

Nu we weer mogen neerstrijken bij onze favoriete horecazaken, dry january hebben afgevinkt (of misschien toch niet 😉) en Valentijnsdag én de voorjaarsvakantie op de loer liggen, hebben we genoeg redenen om deze maand flink te genieten van de Bruse horeca. 7x genieten in Bruinisse: we nemen onze leden met je door.

  1. BRU 17

Kun je verse en lokale producten waarderen? En heb je ook nog eens een grote liefde voor vis? Dan is BRU 17 de plek waar je moet zijn. Dit pittoreske, knus ingerichte, houten vissershuis is zo’n tien jaar geleden omgetoverd tot viswinkel en visrestaurant waar je de beste vis uit de Noordzee koopt of voorgeschoteld krijgt. De menukaart staat vol lekkers en er is voor ieder wat wils.

  1. Brasserie Sailor’s Inn

We zijn allemaal wel toe aan wat vakantiegevoel, nietwaar? Ontglip de dagelijkse drukte en plof neer bij Brasserie Sailor’s Inn. We beloven je, je hebt binnen no-time dat vakantiegevoel te pakken. Met een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer en een kok die de meest fantastische gerechten met een korreltje Azië op tafel tovert, weet je dat je hier nooit meer weg wilt.

  1. Brasserie Grevelingenhout

Wist je dat Golfclub Grevelingenhout meer dan alleen golf is? Ook hier ben je op de juiste plek voor een lekkere hap of versnapering. Brasserie Grevelingenhout is de naam. Van twaalf uurtjes en warme soepen tot salades en een stukje vlees of vis. Zien we je daar?

  1. Restaurant De Meeuw

Onbezorgd genieten van goed eten in een aangename sfeer? Ga dan naar Restaurant de Meeuw. Het gezellige restaurant vlakbij de haven staat bekend om dé Bruse specialiteit: mosselen. Maar dat is niet alles. Zo staan er op de kaart verschillende visspecialiteiten, heerlijke vleesgerechten, kip- en pastaschotels en worden er verschillende seizoensgerechten (kreeft, wild, asperges) geserveerd. Allemaal van topkwaliteit. Kortom, Restaurant de Meeuw bezorgt je een geweldige avond.

  1. Petit Kitchen & Bar

Petit Kitchen & Bar is de plek waar jong & oud welkom is voor een middag of avond vol sfeer, smaak en gezelligheid. In dit modern ingerichte restaurant worden bourgondische gerechten met een moderne twist geserveerd. Uitgegeten? Dan ben je hier ook welkom voor een drankje aan de bar. En met de grote diversiteit aan dranken gaat dit ongetwijfeld smaken.

  1. Johnny’s Taria

Denk je bij een snackbar alleen maar aan een snelle, vette hap? Dan ben je nog nooit bij Johnny’s Taria geweest. Johnny’s Taria is de laatste jaren uitgegroeid tot meer dan een snackbar. Hier geniet je van verschillende soorten koffie met gebak, vers belegde broodjes, diverse lunchgerechten, hamburgers waar je je vingers bij aflikt en smaakvolle menu’s met bijvoorbeeld schnitzel, spareribs, loempia of halve kip. Toch trek in die vette hap? Dat kan natuurlijk ook.

  1. Bie Antje

Of je Bie Antje alleen aan het juiste adres bent voor je dagelijkse brood en dranken uit de slijterij? Zeker niet! Ook hier ben je welkom voor een heerlijke lunch met een ruime keus aan belegde broodjes, een koffiemoment met een versgebakken lekkernij of een gezellige high tea met familie of vrienden. Niet gek dat jong en oud hier dagelijks te vinden zijn.

Zeg het maar, bij wie reserveer jij als eerste een tafeltje?


Deel deze pagina: