Duivelands Meubelhuis

27 mei 2019

‘’Geniet van het leven en maak er wat moois van’’. En mooi maken, dat kunnen ze als geen ander bij Duivelands Meubelhuis. Met een ruim assortiment ben je voor een nieuw interieur daar helemaal aan het juiste adres. Wij spraken af met William Bal (mede-eigenaar) en vroegen hem het hemd van het lijf.

Duivelands Meubelhuis bestaat al een hele poos, toch?
“Klopt! Het bedrijf is eind jaren ’50 opgericht en bestaat nog steeds. Ik ben zelf vanaf het jaar 2000 werkzaam binnen het bedrijf. Eerst was dat natuurlijk nog bij mijn ouders, maar een paar jaar later hebben mijn broer Leon en ik het bedrijf overgenomen.”

Waar word jij het meest blij van?
“Dat zijn eigenlijk twee dingen. Allereerst ben ik trots op het team. Met zo’n 10 man werken we elke dag weer hard om er een succes van te maken en klanten blij te maken. En dat is meteen het tweede ding, want complimenten van klanten krijgen, blijft mooi. Of het nu om een klein of groot project gaat. Waardering krijgen voor hetgeen wat je doet, geeft je hoe dan ook een goed gevoel.”

 width=

Slechts een kleine greep uit het assortiment van Duivelands Meubelhuis

Een showroom in Oosterland en lid van de OVB, vertel …
“Ook al staat onze showroom in Oosterland, ons hart ligt denk ik toch op Bru. Dat betekent natuurlijk niet dat we niet blij zijn met de ruimte daar, want die is top. We hopen deze in de toekomst ook te vernieuwen. Dit zal niet dit jaar gaan gebeuren, maar staat nog wel op de planning.”

Wat maakt het ondernemen in deze regio zo leuk?
“Omdat Bru best wel centraal ligt, kun je alle kanten op. Je hoeft niet per se binnen het dorp naar opdrachten zoeken, want binnen een uur sta je in Rotterdam, Breda of Goes. Daarnaast is de ‘koaje’ voor ons natuurlijk een belangrijke plek qua werk. Dit komt omdat we veel scheepsstoffering doen. Zo zie je, ons werk gaat de hele wereld over, haha. ’’

Wat wil jij aanstormende, Bruse ondernemers meegeven?
“Blijf met beide benen op de grond staan, gun je collega-ondernemers ook een boterham en werk samen waar het kan. Samen sta je sterker. Daarom ben ik ook lid van de Ondernemersvereniging. Hier leer je van elkaar, werk je samen én zetten we Bru beter op de kaart.”


Deel deze pagina: