De leukste cadeaus voor op je verlanglijstje

4 november 2021

O, kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind. Alles gekregen van die lieve Sint.? Sint en zijn Pieten zijn weer onderweg naar ons land! Dat betekent dat de schoentjes weer uit de kast mogen en dat pakjesavond alsmaar dichterbij komt. En omdat Sinterklaas en zijn Pieten al jarenlang in Bruinisse weten te slagen, geven wij je tips voor de allerleukste cadeaus.

Knutselspullen
Op een sombere winterdag de hele dag knutselen? Sint en zijn Pieten doen niets liever. Niet voor niets dat ze de kleine creatievelingen onder ons aansporen dit ook te doen. Ieder jaar verlaten ze Koekeloere, Decoflorall, 3-S / De Bruse Bazaar met tassen vol knutselspullen. Glitters, veertjes, stiften, gekleurde papiervellen en kralen. Niets is te gek.

Speelgoed
Een groot succes bij jongens en meisjes: speelgoed! Van stoere bouwsets en puzzels tot poppen en spelletjes. Sinterklaas stuurt zijn Pieten altijd naar Koekeloere en 3-S / De Bruse Bazaar om daar eens flink te shoppen.

Snoepgoed
Chocoladeletters, kruidnoten, schuimpjes, taaitaai poppen, speculaas, marsepein. Loopt het water je al in de mond? Hoe het ook wendt of keert, bij het Sinterklaasfeest hoort snoepgoed. En daar mogen we dan ook extra van genieten, nietwaar? Bij de Snoeperij, Koekeloere en Market Plaza ben je aan het juiste adres voor al dit lekkers.

De Decemberkalender
Natuurlijk is de Sint een kindervriend, maar dat wilt niet zeggen dat hij volwassenen zomaar overslaat. Voor de (jong)volwassenen stuurt Sint zijn Pieten vaak naar Lena’s Tabakshop. Hier kopen ze al jarenlang honderden Decemberkalenders. Wist je trouwens dat je de prijs die je daarmee wint, moet delen met Sinterklaas? ?

Hup, spring op die fiets en vul je verlanglijstje aan met de leukste lokale cadeaus!


Deel deze pagina: