De best gelezen blogs van 2019

30 december 2019

Bru barst van de ondernemers. Groot, klein, jong of misschien al wat ouder, ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is het Bruse karakter! Daarom lanceerden we dit voorjaar Bru Puur Karakter, een platform waar ondernemers een podium krijgen hun verhaal te doen en waar bewoners en geïnteresseerden de Bruse ondernemers en/of bedrijven beter leren kennen. We spraken in 9 maanden af met zo’n 25 ondernemers en vroegen ze het hemd van het lijf. De meest gelezen interviews van 2019 hebben we voor je op een rijtje gezet. 

 width=

 1. In gesprek met Fleur Verloo van Brasserie Sailor’s Inn
  Het ondernemerschap is er bij Fleur Verloo met de paplepel ingegoten. En dat is nog altijd goed te merken. Samen met haar zus, zwager en ouders is stilzitten geen optie en zorgen zij het hele jaar voor bedrijvigheid op de modernste jachthaven van Nederland. Wij spraken Fleur en vroegen haar alle ins and outs over hun familiebedrijf: Brasserie Sailors’ Inn.
 2. In gesprek met Leon Padmos van Padmos
  Je kent het wel, je loopt op de dijk van de Koaje naar ’t Nieuwlandje en kijkt naar wat er beneden bij Padmos gebeurt. Je ziet mannen in overalls, schepen groot en klein en het geluid van machines en gereedschappen. Maar wat er achter die glazen wand nu precies schuilgaat, dat weet je misschien niet. Daarom vroegen we de man aan het roer, Leon, naar het reilen en zeilen binnen Padmos.
 3. In de ban van de verbouwing en renovatie van Market Plaza
  Eind september was het dan eindelijk zover: de start van de verbouwing en uitbreiding van Market Plaza. Sindsdien is deze opknapbeurt gesprek van de dag in de straten en huizen van Bru en daarom besloten we eens af te spreken met de man achter Market Plaza, Roberto van Veldhuizen.
 4. In gesprek met Annemarie de Ronde van Ampersant
  Groei hoort bij ondernemen. En daar is Anne-Marie van Ampersant het levende voorbeeld van. Zij startte zo’n 15 jaar geleden met het verkopen van woonaccessoires en zijdebloemen, maar haar zaak is inmiddels uitgegroeid tot een totale interieurwinkel waar wensen van klanten worden omgezet naar een prachtig wooninterieur. We vroegen haar naar momenten uit deze periode en haar aanbod nu.
 5. In gesprek met Niels Habraken van BRU17
  Met nul horecaervaring maakte Niels Habraken zo’n 8 jaar geleden de sprong in het diepe en werd hij eigenaar van een viswinkel én -restaurant. En wel op het Havenplateau in Bruinisse. Vol trots verteld hij over deze periode en natuurlijk zijn zaak: BRU17.

Nog geen genoeg gekregen van alle inspirerende verhalen? Neem dan een kijkje op onze nieuwspagina. Hier vind je alle interviews van 2019. Voor nu wensen we je een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig nieuwjaar. Tot in 2020!


Deel deze pagina: