Dag winter, hallo lente!

10 maart 2020

De zon die op je snoet brandt, bomen die zich omtoveren tot prachtige bloesembomen en het welbekende dilemma: met of zonder jas naar buiten? Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar bij de gedachte aan de eerste lentezon stijgt de behoefte aan wat verandering in en rondom het huis. En met een perfecte dosis aan inspiratie, een reuzekeuze aan winkels en bedrijven én nog maar 8 dagen te turven tot het officieel lente is, is het dit weekend hét moment om eens flink aan het veranderen te gaan. Hoe je dat doet? Dat lees je hier. 

Haal de lente in huis
Zeg je lente, dan zeg je bloemen, lichte kleuren en vrolijke prints. Wissel daarom je warme wintervelletje op de bank in voor kussens in pastel, vul je lijstjes met wat kleur en gezellige zomerfoto’s en zet in iedere kamer toch minstens één mooi boeket of andere bloemencreatie. En voor de echte waaghalzen onder ons: ga aan de slag met een kwast en geef die ene muur waar je al zolang over twijfelt een fris kleurtje. Adresjes die je hierbij perfect kunnen helpen? Duivelands MeubelhuisGoedkoop BloemschikkenAmpersantPrima Ooms 3S.

 width=

Van binnen naar buiten
Heeft je interieur een flinke oppepper gekregen? Dan is het nu tijd voor je tuin. Snoeien, onkruid wieden, gras verticuteren en nieuwe planten en bloemen planten. Zo kun je wanneer dat zonnetje écht doorbreekt heerlijk neerploffen en genieten van je tuin of balkon. Hulp nodig of inspiratie opdoen? Stap dan een keer bij Magnolia binnen.

 width=

Het grote werk
Soms is het verwisselen van meubels, toevoegen van bloemen en het effect van een likje verf niet genoeg om de vreugde van de lente in je huis óf tuin terug te vinden. De lente is daarom ook het ideale moment om je huis eens flink aan te pakken. Want zeg nou eerlijk, heb je niet de hele winter al zitten broeden op eventuele verbouwingsplannen? Tijd voor actie. Kies voor meer ruimte, meer licht of een duurzamere woning en woon weer met plezier in je huis. Of kijk eens wat andere huizen te bieden hebben. Bedrijven als Aannemersbedrijf JumeletBouwbedrijf Molarchitect Erik van den Bos en Makelaardij van den Ouden zijn jouw helpende hand in dit geval.

De lentekriebels zijn bij ons in ieder geval flink aangewakkerd. Nu fingers crossed dat die eerste zonnestralen ook snel gaan komen. En ohja, laat je ons het resultaat van je make-over klein of groot even zien? We zijn benieuwd!


Deel deze pagina: