Back to school met de leukste spullen van lokale ondernemers

24 augustus 2022

Dag fijn vakantiegevoel, hallo ritme en regelmaat. Het nieuwe schooljaar staat voor de deur! En of je kind nu voor de eerste keer naar de basis- of middelbare school gaat óf het schooljaar vertrouwd start met dezelfde klasgenootjes, die eerste dag kan best spannend zijn. Hoog tijd om de spanning weg te nemen en samen met je zoon of dochter op zoek te gaan naar de leukste schoolspullen van lokale ondernemers.

Een goed gevulde etui

We kennen het allemaal wel: het etui dat na een schooljaar vooral gevuld is met lege pennen en markeerstiften zonder dop. En dan hebben we het nog niet gehad over de gummetjes en puntenslijpers die op wonderbaarlijke wijze verdwenen zijn. Het is tijd om het etui aan te vullen. En vergeet ook niet een rekenmachine, geodriehoek, schaar, usb-stick, passer hè. Items die je niet kunt missen op de middelbare school!

Over middelbare school gesproken

Als je dacht dat je met een bomvol etui klaar bent voor de middelbare school, helaas… Bij de middelbare school hoort huiswerk én boeken en dus ook een agenda, kaftpapier, schriften en etiketten. Adresjes voor deze schoolspullen zijn: Koekeloere3S en Lena’s Tabakshop.

Met de haren door de wind

Op de fiets naar school? Wij zijn voorstander. Het is leuk, gezond en ook nog eens duurzaam. Maar voordat je je zoon of dochter met een gerust hart op pad stuurt, raden wij je aan om de fiets nog even te laten checken bij Rijwielhandel Haeck. Veiligheid voorop.

Tijd voor een break

Het favoriete moment van bijna ieder kind: de pauze. Bij Market Plaza vind je leuke (en praktische) broodtrommels en drinkflessen die de pauzes nóg leuker maken. En voor vershoudbakjes ben je hier ook aan het goede adres. Zo blijft alles lekker fris en vers.

Stralend de klas in

De start van het nieuwe schooljaar is altijd weer een goed excuus om nieuwe kleding te scoren. En dan het liefst een hippe en lekker zittende outfit waar ze zich helemaal goed in voelen! Winkels waar je heen moet? Magnifiek of Splash.

Namens ondernemersvereniging Bruinisse wensen wij iedereen veel plezier en succes dit nieuwe schooljaar!


Deel deze pagina: