All I want for Christmas is …

15 december 2020

Over 9 (!) nachtjes is het alweer kerst. En of je dit jaar extra gaat uitpakken of het juist wat kleiner houdt, wij geven je in deze blog leuke, smakelijke én fashionable tips waardoor jouw kerst zeker slaagt.

… a lot of presents

Ligt het onder je kerstboom al vol met cadeautjes of ben je nog ietwat gestrest over de cadeaus die je moet kopen? Geen paniek, want voor grote én kleine cadeaus helpen de Bruse ondernemers je graag. Van een eindejaarslot van Lena’s Tabaksshop, een zak vol snoep van De Snoeperij, speelgoed van 3S/De Bruse Bazaar tot een mooi sierkussen van Ampersant, prachtige kerstkrans van Magnolia of smakelijke bon van Johnny’s. Met een van deze cadeaus maak je de ontvanger gegarandeerd blij.

… Christmas decoration

Geen kerstgevoel zonder lampjes, kaarsen en andere kerstversiering. En goed nieuws: omdat we dit jaar kerst met een kleine groep vieren, is er meer plaats voor versiering, vind je ook niet? 😉 Loop eens langs bij Prima Ooms, 3S/De Bruse Bazaar en Koekeloere. Hier shop je de leukste kerstversiering die van jouw huis een gezellig kersttafereel maken.

… delicious food

Gevulde kalkoen, rollade of toch gourmetten? Bij Market Plaza vind je alles voor een bijzondere kerst. Heb je dit jaar geen zin om urenlang in de keuken te staan? Dan maken restaurants als De Meeuw en BRU 17 het je dit jaar extra makkelijk. Neem een kijkje op hun socials of website en geniet thuis van restaurantwaardige gerechten.

…. the perfect outfit

Kerst is hét moment om uit te pakken met je outfit. Op zoek naar een jurk vol glitters en pailletten of toch liever een comfortabele maar feestelijke outfit? De meiden van Magnifiek helpen je graag met het uitkiezen van de outfit die het best bij jou past. Ben je geslaagd? Loop dan door naar Splash. Hier hebben ze de leukste oufits voor je zoon, dochter, neefje of nichtje. Have fun!

Hup, spring op die fiets en koop de benodigdheden voor de perfecte kerst. Namens Ondernemersvereniging Bruinisse wensen wij jullie allemaal fijne dagen!


Deel deze pagina: