8 Moederdagcadeaus op een rij

5 mei 2020

Zondag is het Moederdag en dus hoog tijd om de belangrijkste vrouw(en) in je leven in het zonnetje te zetten. Maar dan rest altijd de grote vraag: welk cadeau koop je? Heeft ze ooit een hint laten vallen? Of ga je zelf opzoek naar iets leuks? Om je nog wat extra inspiratie te geven, hebben we de leukste cadeaus voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen nog maar te kiezen en te kopen!

  1. Dat verdient een bloemetje. Noem het afgezaagd of standaard, maar van een mooi boeket is nog nooit een vrouw ongelukkig geworden. En met een bloemist (lees: Magnolia) op het dorp die ook nog eens bezorgd, wordt het je alleen maar makkelijk gemaakt deze Moederdag.
  2. Schrijf een kaartje. Kleine moeite, kost niet veel, maar heeft wél een groot effect. Weet je niet wat je erop moet schrijven? Omschrijf een leuke anekdote waaraan je vaak terugdenkt, bedank haar voor iets wat normaalis geworden of vertel haar waarom ze zo speciaal voor je is. Het hoeft geen ellenlange brief te zijn, een paar zinnen is al genoeg.
  3. Ga samen op pad. Oké, dat is nu even wat lastiger, maar je kunt haar natuurlijk wel alvast iets geven wat jullie later kunnen verzilveren. Denk aan een etentje, dagje spa, volgen van een kookcursus, samen shoppen, naar de kapper gaan, you name it. Tip: veel Bruse ondernemers bieden, nu ze gesloten zijn, cadeaubonnen aan. Leuk om toch al iets tastbaars te kunnen geven én je steunt onze ondernemers er natuurlijk ontzettend mee!
  4. Kijken, kijken, wél kopen. Vorige week zagen we iets heel leuks voorbijkomen op de Facebook-pagina van Market Plaza. Want jawel, ze verkopen tijdelijk verschillende Rituals-pakketten bij Etos en Albert Heijn. Een heerlijk cadeau waar je spontaan blij van wordt. Ook je lieve moeder.
  5. Typisch Moederdag: een ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner. Organiseer het dit jaar helemaal zelf óf maak het jezelf gemakkelijk door bij een horecazaak te bestellen en dit te laten bezorgen op adres de la mama.
  6. Voor de praktische mama. Maak jij moeders het gelukkigst met bijvoorbeeld een robotstofzuiger, staafmixer, poffertjespan of nieuwe strijkplank? Dan is Prima Ooms het adres waar je moet zijn vandaag of morgen.
  7. Vraag of je haar ergens mee kunt helpen. Van het wegbrengen van de lege flessen tot het verkopen van haar kleding. En van een ritje naar de stort tot het water geven van alle planten in de tuin. Wedden dat ze blij met je is?
  8. Omdat je je moeder nooit genoeg in het zonnetje kunt zetten. Eén cadeautje is leuk, maar een tweede wordt pas echt een verrassing. Doe daarom mee met de leuke winacties van Schoonheidssalon MooiAutoFirst Garage MarkusPetit en Magnifieken overrompel je mams met een cadeaubon, bos bloemen of high-tea en leuk jurkje. Wees er snel bij, want de acties eindigen allemaal snel! Toi, toi, toi.

Deel deze pagina: