5x tips voor Valentijnsdag

27 januari 2020

Met nog zeven dagen op de teller is het alweer sneller dan je denkt tijd voor de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag. De dag die we massaal ‘stom’ en ‘commercieel’ noemen, maar ook de dag waarop we stiekem heel blij worden van een presentje klein of groot. Mocht je nog geen idee hebben waar je je geliefde mee gaat verrassen? Dan hebben wij de leukste opties voor je op een rij gezet. En ohja, ook voor de vrouwelijke singles onder ons hebben we een fijne Valentijn-vervanger.

 1. Met stip op nummer een: bloemen
  Zeg je Valentijn, dan zeg je rode rozen. Het symbool van liefde en romantiek. Deze koop je natuurlijk bij de enige echte bloemenwinkel van Bru: Magnolia. Liever geen rozen? Kies dan voor een mooi zelfgemaakt (veld)boeket van Goedkoop Bloemschikkenof laat je verrassen door de bijzondere bloemdecoraties van Ampersant. Zij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om je te adviseren over alle opties en laatste trends.
 2. Maak het thuis gezellig 
  Wat kaarsjes, fles wijn en een zelfgemaakt drie-gangen menu. Klinkt als een perfecte avond, toch? En nog beter, je hebt dit binnen no-time in huis. Een ritje langs Prima OomsKoekeloere of 3-S voor alle decoratie en Market Plaza voor food and drinks en je bent er helemaal klaar voor. Ben je geen keukenprins of -prinses, maak het jezelf dan vooral niet te moeilijk. Bestel van tevoren iets of ga langs Johnny’s voor je favoriete friet en snacks. Oké, we geven toe, het is niet het meest romantische diner, maar zo heb je wél meer tijd voor elkaar. En trouwens, niemand heeft ooit nee tegen friet gezegd, toch?
   width=
 3. Uit in je eigen dorp
  Waarom kiezen voor een uitje buiten het dorp terwijl je het hier allemaal hebt? Neem je geliefde bijvoorbeeld mee op date bij Brasserie Sailor’s Innen slaap als klap op de vuurpijl niet in je eigen bed, maar bij Hotel Bru. Succes gegarandeerd.
 4. In de watten
  Vindt jouw liefde het heerlijk om naar de schoonheidsspecialiste of kapper te gaan? Dan kun je eigenlijk maar één ding doen en dat is haar verrassen met een cadeaubon voor een behandeling bij bijvoorbeeld Schoonheidssalon MOOIof Haarsalon Bij Jenneke.
   width=
 5. All the single ladies
  Now put your hands up! De Ladies Day & Nightvan Bru-17Magnifiek en Café ’t Veerhuis had op geen beter moment gepland kunnen worden. 14 februari staat bij hen namelijk niet in het teken van liefde, maar in het teken van mode, beauty, lekker eten en gezelligheid. Mét je allerbeste vriendinnen natuurlijk. Er zijn nog een aantal plaatjes vrij, dus hup: trommel een gezellige groep meiden bij elkaar en ontvlucht aan Valentijnsdag.

Geniet ervan!


Deel deze pagina: