About Bru 17
Loop een rondje over de Bruse haven en het kan niet anders dat BRU 17 je aandacht trekt. Dit pittoreske, knus ingerichte, houten vissershuis is bijna tien jaar geleden omgetoverd tot viswinkel en visrestaurant waar je de beste vis uit de Noordzee koopt of voorgeschoteld krijgt. En dat is precies wat BRU 17 speciaal maakt: liefde voor verse, lokale producten. Zo rijdt eigenaar Niels Habraken elke vrijdag richting de visafslag in Stellendam of Scheveningen om BRU 17 te voorzien van verse vis. Ook alle schelpdieren komen niet van ver. Deze worden direct geleverd door vissers uit het dorp. Over versheid gesproken.
Naast dat BRU 17 bekend staat om zijn topproducten, worden deze ook nog eens heerlijk bereid. Van welbekende gerechten als mosselen, kibbeling, calamaris of een cocktail van Hollandse garnalen tot Zeeuwse oesters, gewokte scheermessen, tarbot, griet, kreeft en ga zo maar door. De menukaart staat vol lekkers en er is voor iedereen wat wils. Tel daar het uitzicht over de Bruse haven met zijn vissersboten bij op en je weet dat je hier goed zit.