5x zo bereid je je voor op de drukke decembermaand

7 November 2022

Nu de Sint en zijn Pieten alweer onderweg zijn naar ons koude kikkerlandje en de eerste kerstplannen gemaakt worden, spookt de vraag hoe we het dit jaar allemaal weer voor elkaar gaan krijgen steeds vaker door ons hoofd. Want eerlijk is eerlijk, naast dat de decembermaand natuurlijk heel gezellig is, moet er vaak ook veel geregeld worden. Bru Puur Karakter to the rescue, want met deze checklist zorgen we ervoor dat je de stress voor bent.  

Kappersafspraak? Check!

Borrel hier, diner daar. Op al die leuke avonden wil je er natuurlijk tiptop in orde uitzien. Een bad hair day is dan wel het laatste waar we ons zorgen over willen maken. En eerlijk, dat is ook helemaal niet nodig. Door nu alvast een afspraak bij Haarsalon bij Jenneke of HaarIDte maken, weet je zeker dat je weer even vooruit kunt.

📲 Haarsalon Bij Jenneke | 0653197972

📲 HaarID by Cristel | 0111483198

Cadeautjes? Check!

Of je dit jaar nu pakjesavond met de hele familie viert, een surprise-avond organiseert met een klein gezelschap óf kiest voor cadeautjes onder de kerstboom, met een leuk én origineel cadeau kans soms lastig zijn. Voorkom de urenlange zoektochten op internet en klop eens aan bij onze Bruse ondernemers. Zij helpen je graag bij de zoektocht naar het geschikte cadeau, groot óf klein.

Tip! Loop tijdens Black Friday eens langs de Bruse ondernemers en scoor de leukste cadeaus voor een klein(er) prijsje.

Versiering? Check!

Geen ultiem decembergevoel zonder lampjes, kaarsen en andere gezellige versiering. Maar waren de buitenlampjes niet kapotgegaan? Heb je nog wel genoeg kaarsen op voorraad? En zag de kat vorig jaar de kerstballen niet aan als kattenspeeltje? Tijd om de doos vol versiering van zolder te halen en eens een blik te werpen op wat je nu wel of niet hebt. Mocht je nog spullen missen, dan zijn winkels als 3S/Bruse Bazaar, Magnolia, Ampersant en Koekeloere deze tijd gevuld met de mooiste versieringen. Zeker even langsgaan dus!

📍 3S/Bruse Bazaar | Dreef 14

📍 Magnolia | Molenstraat 48

📍 Koekeloere | Lange ring 12

📍 Ampersant | Korte ring 19

Kerstplannen? Check!

Geloof het of niet, maar over precies een maand zitten we op ons kerstbest aan het kerstdiner. Nog geen concrete plannen gemaakt? Geen stress! Onze Bruse horecaleden hebben nog een aantal plekjes vrij in hun restaurant. Neem een kijkje op hun socials of website en reserveer snel. Scheelt jou weer heel veel tijd en moeite in de keuken.

📲 Restaurant de Meeuw | 0111 482214

📲 Bru 17 | 0111 484459

📲 Bij Petit | 0111 820397

Feestoutfit? Check!

De feestdagen zijn hét moment om uit te pakken met je outfit. En daar weten de dames van Magnifiek wel raad mee. De winkel hangt as we speak vol met glitters, pailletten en comfortabele, maar feestelijke outfits. En mocht je nog een leuke outfit van vorig jaar in de kast hebben hangen, dan ben je hier ook aan het juiste adres om deze op te pimpen met wat accessoires of een leuke schoen. Geslaagd? Loop dan door naar Splash. Hier hebben ze de meest leuke, schattige en feestelijke outfits voor je zoon, dochter, neefje of nichtje. 

📍 Magnifiek | Nieuwsstraat 6

📍 Splash | Poststraat 8


Diese Seite teilen: