Openbaar vervoer

Reis je naar of van Bruinisse met het openbaar vervoer? Dan neem je de bus. Het dorp is goed te bereiken via de buslijnen: 133 (Connexxion bus), 395 (Connexxion Interliner) en 631 (Connexxion Scholierenlijn). De bushalte van Bruinisse heet ‘Dorp’. Onthoud deze dus goed tijdens je reis en stap op tijd uit. Voor je het weet sta je een dorp verder en dat wil je natuurlijk niet.

Tickets

In de bus reis je met een OV-kaart. Mocht je deze niet in je bezit hebben, kun je rechtstreeks bij de buschauffeur een kaartje kopen. Je hebt hier de keus uit een dagticket, groepsticket, kinderticket of een enkele reis ticket. Deze tickets zijn ook online verkrijgbaar. Hiervoor ontvang je een E-ticket. Let op: een ‘losse’ ticket kopen is relatief duur, met een OV-chipkaart is het reizen in het OV stukken goedkoper.

Saldo

Staat er geen saldo meer op je OV-chipkaart? Bij Lena’s Tabakshop of bij de ingang (binnen) van de Albert Heijn vind je een oplaadpunt. Daarnaast is het ook mogelijk om in de bus je saldo op te laden. Let op: je hebt dan wel een geldig vervoerbewijs nodig om in de bus bij de automaat te komen.

Tip van ons

Benieuwd naar de precieze vertrek- en aankomsttijden of opzoek naar andere informatie? Ga dan naar de website van 9292 of download de app: 9292 OV.