Alles ontdekken

Ben je een dag of langer in Bruinisse? Dan kunnen een aantal activiteiten niet op je to do list ontbreken. Zo is je dag beginnen met een Zeeuwse bolus een van de dingen die je gedaan moet hebben. Net zoals het eten van de Zeeuwse mosselen, dé lekkernij die onlosmakelijk met dit dorp verbonden is en die je op bijna iedere menukaart gaat terugvinden. Ook kan een fietstochtje langs de Oosterschelde niet aan je trip ontbreken én doe je al je boodschappen zoals een echte Bruenaar dat doet: in het dorp bij verschillende winkeliers. Trakteer het thuisfront op wat leuke souvenirs en vergeet vooral jezelf ook niet. Wat dacht je van een nieuwe outfit? Leuke accessoire voor in huis? Nieuwe coupe? Of een gezellig diner met heel het gezin? Ons dorp zit vol verrassende winkels, horecagelegenheden en bedrijven die je hart gaan stelen.

Haal alles eruit wat erin zit. Bekijk hieronder wat Bruinisse voor jou te bieden heeft.

Bekijk alle ondernemers

Culinair

Waar eet ik de lekkerste mosselen? Waar heb ik keuze uit 10 verschillende biersoorten? Waar zitten we als gezin leuk met kinderen? Met zo’n ruim aanbod aan horecagelegenheden kan het soms lastig kiezen zijn. Daarom helpen we je een handje. Lees, kies, geniet en natuurlijk: eetsmakelijk!

Bekijk alle horeca

Diensten

Bruinisse staat bekend om zijn sterke, eigen karakter. Lees: trots, authentiek, eerlijk en af en toe een tikkie eigenwijs. Een combinatie van eigenschappen die passen bij het ondernemerschap. Niet gek dat Bruinisse dan ook veel bedrijven kent. Zo valt het aantal winkels in het dorp meteen op, zijn de horecazaken niet op een hand te tellen, maar kennen we ook een hoop bedrijven in de dienstensector. Denk aan: kappers, bedrijven in de bouw, verschillende coaches, mediabedrijven en nog veel meer. Kijk maar eens naar de lijst hieronder!

Bekijk alle diensten

Overnachten

Wil je binnenkort een paar dagen (of langer) komen genieten van al het moois wat Bruinisse en omstreken te bieden heeft? Dan is een fijne overnachtingsplek een van de dingen die je verblijf nóg beter maken. Gelukkig hebben we met een hotel, vakantiepark en verschillende appartementen en vakantiehuizen voor ieder gezelschap en in elke prijsklasse iets te bieden.

Let op: in drukke periodes is het raadzaam tijdig te boeken.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

Uitgaan

Vermoeid na een dag fietsen? Dorstig na een warme dag op het strand? Of gewoon zin in een lekkere borrel? Strijk neer aan de bar in de kroeg of kies voor een tafel op een van de vele, zonnige terrassen. Een koud biertje, mooie wijn of lekkere cocktail erbij en jouw avond kan niet meer stuk.

Heb je na een tijdje de smaak te pakken? Kies dan voor een plek waar het volume van de muziek omhooggaat en die voetjes van de vloer mogen! Have fun.

Bekijk alle uitgaansmogelijkheden

Winkelen

Shop till you drop! Op het eerste gezicht denk je misschien dat Bruinisse op dit vlak niet veel te bieden heeft, maar niets is minder waar. De winkels vind je hier namelijk verspreid door heel het dorp. Struin van de Nieuwstraat tot aan de Oudestraat langs diverse, fijne winkels, neem een kijkje bij de winkels op de kruising van de Post- en Schoolstraat of ga zelf op avontuur en kom erachter dat er nog veel meer is dan dat.

Bekijk alle winkels