Alle evenementen

Heb je een dagje vrij? Ben je hier op vakantie? Of heb je gewoon zin om er even op uit te gaan? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Hier vind je namelijk een totaaloverzicht aan evenementen in én buiten Bruinisse. Zo hoef je niet eindeloos het internet af te speuren opzoek naar die ene markt die je laatst ergens tegenkwam of dat leuke festival waar je vriendin het over had.

Tip: gebruik de filters om tot de beste matches te komen!

Bekijk alle evenementen

Binnen Bruinisse

Zeg je Bruinisse, dan zeg je Visserijdagen. Dit jaarlijks terugkerende topevenement in het derde weekend van juli is het absolute hoogtepunt op de evenementenkalender van Bruinisse, maar uiteraard is er nog veel meer te beleven. Wat dacht je van de wekelijkse markt op woensdagochtend? Of de Ronde van Bruinisse waar sportievelingen van heinde en verre strijden om de eerste plek op de fiets of hardloopschoenen? En vergeet ook zeker niet alle events die door onze eigen ondernemers worden georganiseerd. Van gezellige muziekoptredens in de kroeg tot thema-avonden in de verschillende winkels en restaurants. En van speciale middagen voor de kleintjes onder ons tot activiteiten waarbij de geschiedenis van ons karakteristieke vissersdorp in de spotlights staat. Genoeg plezier voor iedereen!

Bekijk alle evenementen binnen Bruinisse

Buiten Bruinisse

Wil je er graag op uit, maar is er in Bruinisse die dag net even niets te doen? Geen zorgen, want ook in de andere dorpen en steden op Schouwen-Duiveland valt er genoeg te beleven. Van de welbekende evenementen als Concert At Sea op de Brouwersdam, De Fjoertoer in Renesse, Havendagen in Zierikzee en Straô in dorpen als Noordwelle, Scharendijke en Ellemeet tot de minder grootse, maar even gezellige braderieën, voorstellingen, concerten en tochten over het Zeeuwse water. Pak je agenda er alvast maar bij, want de keuze is reuze.

Bekijk alle evenementen buiten Bruinisse