Alle categorieën

Het woord verveling komt hier niet in het woordenboek voor en dat is niet voor niets. Aan activiteiten, mooie natuurgebieden en gezellige activiteiten geen gebrek. Duik in de geschiedenis van ons vissersdorp, ontdek de vele gezellige en karakteristieke omliggende dorpen en steden óf vul je longen met frisse lucht in de natuur in en om Bruinisse. Of je nu een leerzaam, goedkoop, actief of gewoon leuk uitje in gedachten hebt, keuze is er genoeg.

Bekijk alles

Activiteiten

Een potje bowlen, het water op om te sportvissen of op koopjesjacht op de vele markten in de buurt? Met het hele gezin of alleen? Bruinisse en omstreken biedt het allemaal. Kies een activiteit die bij je past, plan, ga en laat je verrassen.

Bekijk alle activiteiten

Bezichtigingen

Met tientallen molens, torens en kerken en de welbekende Deltawerken en Stormvloedkering op nog geen half uur rijden van Bruinisse, zijn er genoeg mooie verhalen te ontdekken. De manier om het eiland Schouwen-Duiveland écht te leren kennen.

Bekijk alle bezichtigingen

Natuur

Naast dat er genoeg te beleven en doen is, kent Bruinisse, met zijn polders, dijken en dammen, ook een oase van rust. Ga op pad en ontdek zelf de mooie natuur. Tip voor als je op de fiets stapt: kijk van tevoren goed naar hoe de wind staat. Met veel wind kunnen de buitendijkse fietspaden een zware inspanning zijn.

Bekijk alle natuur

Natuur

Pak de fiets of auto en ontdek het eiland. Want naast Bruinisse is er nog zoveel meer te beleven! Zo sta je met de auto binnen 15 minuten in het historische Zierikzee. Een stad dat bekend staat om de vele monumenten, maar ook genoeg winkels en terrassen kent. Kies de volgende dag voor een ritje naar Brouwershaven (bekend om de gezellige jachthaven) en Dreischor, waar je een van de grootste wijngaarden van Nederland vindt. En natuurlijk mag een bezoek aan dé badplaatsen van Schouwen-Duiveland niet ontbreken: Renesse en Burgh-Haamstede. Deze twee bruisende dorpen worden jaarlijks door vele mensen uit binnen- en buitenland bezocht en is heerlijk te combineren met een dagje zon, zee en strand.

Bekijk alle Dorpen & steden